A England Sparks Divine – the perfect champagne holo!

Igår fick vi in underbara nagellack från A England! Den nya kollektionen Russian Soul med fem fantastiska holos i nyanser som lila, svart och silver. Men även ett lack som släpptes tidigare i år, men som i sin första utgåva inte motsvarade Adinas förväntningar och därför aldrig kom med i vår förra leverans. Nu är lacket omgjort och det är en helt perfekt champagnefärgad holo! Sparks Divine gör verkligen skäl för sitt namn – i solsken är den bara helt gudomlig! 

Bild2

Yesterday, we received some wonderful nail polish from A England! The new Russian Soul Collection with five fantastic holos in shades like purple, black and silver. But even a lacquer that was released earlier this year. In the first batch though, it was not what Adina expected, so it didn´t arrive with our last delivery. Now the polish is reformulated and it is the perfect champagne holo! Sparks Divine really lives up to its name – in sunshine it´s  absolutely divine!

Bild5Bild3Bild1Bild4

Roligt nog råkade jag köpa en härlig kofta i helgen från Noa Noa, som visar sig matcha det här fantastiska lacket helt perfekt! Du kanske lagt märke till att priset på A Englands lack är något höjt i butiken. Det beror på att priserna på lackråvarorna har ökat, vilket fått Adina till att höja sina priser. A England kostar nu 129 kronor/flaska, men med tanke på vilken toppkvalitet de här lacken håller, så är det fortfarande ett väldigt bra pris.

I happened to buy a lovely cardigan from the brand Noa Noa this past weekend, which turns out to match this stunning lacquer perfectly! Maybe you´ve noticed that the price on the A England lacquers is slightly raised in the store. This is because of the increased price on the lacquer raw materials, which made Adina raise her prices. A England polishes now costs 129 SEK a bottle, but since these lacquers are really top quality, it’s actually still a very good price.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s