Pronails Gotta Goji, and the L.A. Juice Bar Collection

Belgiska proffsmärket Pronails har nyligen släppt sina vår- och sommarfärger. Två härliga kollektioner, den ena, Coastal Collection, med inspiration av strand och hav, den andra, L.A Juice Bar Collection, full av färger som ska påminna om den stora juicetrenden! Nyanser som anspelar på ananas, melon, kiwi och gojibär! Kvalitén är toppen! Lacken ger en väldigt glansig och vacker yta och täcker på 1-2 lager. Penseln är ganska smal och följsam, vilket gör det enkelt att måla snyggt.

PronailsLAJuiceBar

Här testar jag Gotta Goji, den knalliga och varmt orangeröda! Wow, den här färgen blir man glad! Den är som en riktig vitamininjektion och passar perfekt en het försommardag som idag.

GottaGoji5GottaGoji3GottaGoji4GottaGoji6

Just nu får du en söt liten nyckelring när du köper minst två produkter från Pronails! Den är rosa och formad som en liten nagellacksflaska – helt rätt för alla nagellacksfreaks!

NyckelknippaCerise2

Du kan också beställa Pronails nya härliga Naily News Magazine utan extra kostnad, när du handlar något annat ur vårt Pronailssortiment. Massor av inspirerande bilder och idéer för fina sommarnaglar!

NailyNewsSummer16

Är du snabb, och handlar redan idag får du dessutom 20% rabatt på hela ditt köp, när du handlar för minst 500 kronor… Erbjudandet har vi haft hela långhelgen men det avslutas vid midnatt. Välkommen med din order!

IN ENGLISH

The Belgian pro brand Pronails has recently released its spring and summer colors. Two lovely collections – Coastal Collection, inspired by the beach and sea,  and L.A. Juice Bar Collection, full of colors that will remind you of the big juice trend! Shades that look like pineapple, melon, kiwi and goji berries! The quality is great! This polish gives a very glossy and beautiful surface, covering in 1-2 layers. The brush is quite narrow and flexible, making it easy to paint nicely.

Here I show you Gotta Goji, a strong and warm orange red! Wow, this color makes me happy! It’s like a real vitamin boost and perfect an early summer day like today.

At the moment you receive a cute little key ring when you buy at least two Pronails products! It is hot pink and shaped like a small bottle of nail polish – just so right for all nail polish freaks out there!

You can also order Pronails new lovely Naily News magazine at no extra cost when you buy something else from our Pronails stock. Lots of inspiring images and ideas for great summer nails!

And if you are quick to order, you also get 20% off your entire purchase when you shop for 500 SEK or more … We´ve had this offer throughout the end of this week, this is the last day. Welcome with your order!

Annonser

2 thoughts on “Pronails Gotta Goji, and the L.A. Juice Bar Collection

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s