Il Etait Un Vernis, Tales of Love Collection

Den senaste kollektion från franska märket Il Etait Un Vernis går i kärlekens tecken och består av fem härliga vårfärger. Lacken skimrar på ett härligt sätt och innehåller glitter som skiftar färg i olika ljus. Tales of Love Collection består av Spring in My Step, Heart. Skips. A Beat, Holo(ve), Crazy Little Thing och A Thousand Kisses. Jag har ännu så länge bara hunnit testa den ljust nuderosa, A Thousand Kisses – och den är ljuvlig! En blek och mycket ljus rosa med ett fint rosa skimmer, som slår lite mot guld. Kan tänka mig att det här är ett superfint sommarlack, när huden hunnit få lite mer färg, men även nu på våren är det en njutning! Priset i butiken ligger på 149 kr flaskan.

AThousandKisses4

The latest collection from the French brand Il Etait Un Vernis is love themed and consists of five pretty colors for Spring. The lacquers contain glitter that shimmers in a beautiful way and change color in different lights. The Tales of Love Collection consists of Spring in My Step, Heart. Skips. A Beat, Holo(ve), Crazy Little Thing and A Thousand Kisses. So far, I have only had time to try the light nude pink one, A Thousand Kisses – and it is lovely! A sweet and very pale pink, with pink shimmer, which in some lights look golden. I can imagine that this is a super nice Summer shade, when the skin gets a little more color, but also for Spring, it is a pleasure! Price at Edgy SEK 149.

AThousandKisses6

TalesOfLove

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s