COAL jewelry, designed in Sweden

Nyligen lanserade vi ett nytt smyckesmärke i shopen – COAL, som designas i Göteborg av det trevliga paret Jenny och Robert. Otroligt läckra smycken i rostfritt stål, med detaljer i strass och läder. Jag har just valt ut en ring och en stel armring åt mig själv, som jag inte kunde motstå. Ringen Trista slingrar sig längs fingret som en blänkande silverspiral. Armringen Cecilia är bred, oval och stilren, med ett dolt lås i ena kortsidan. De passar verkligen fint ihop! Spana in hela sortimentet här. Om du undrar över ringstorlekar, mät en ring du har hemma, så blir det enklare att välja rätt. De flest av Coals ringar finns i 17, 18 eller 19 mm. Det vackra turkosblå nagellacket på bilderna kommer från By K och kallas Broken at 100.

Bild3

Recently, we launched a new jewelry brand in the shop – COAL, which is designed in Gothenburg by the nice couple Jenny and Robert. Incredibly delicious jewelry in stainless steel, with rhinestones and leather details. I just picked out a ring and a stiff bracelet for myself, which I couldn´t resist. The ring Trista winds along the finger like a shiny silver spiral. The bangle Cecilia is wide, oval and stylish, with a hidden lock in one of the sides. They fit really well together! Here is the full range. If you are wondering about how to choose the correct ring size, just measure a ring that fits you and choose the same size. Most of the rings are either in 17, 18 or 19 mm. The beautiful turquoise blue nail polish in the photos is from By K and is called Broken at 100.

Bild7

Bild2

Bild1

Bild4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s