Pronails Winternails

Pronails är proffsmärket från Belgien, som har ett stort sortiment av nagelprodukter, såväl gelé för salonger som lack och suveräna vårdande produkter. I butiken erbjuder vi Pronails ”vanliga” nagellack, bas- och topplack, nagelbandsolja samt nailartstickers, spets mm. Kvalitén på produkterna är hög och nagellacken är väldigt lättapplicerade. De här tre lacken ingår i Clear Mind kollektionen, som är härlig nu på vintern! De ljusa färgerna ger också en tidig vårkänsla, särskilt Good Vibes Only, som är ett underbart aprikos cremelack. Inner Core är ett ljusgrått frostigt matt med en härlig finish. Och Bright Vision sätter pricken över i med sitt vackra silverglitter! Pronails nagellack kostar 119 kronor i shopen.

GoodVibesBrightVision

Pronails is the professional brand from Belgium, that makes a large range of nail products, including gels for nail salons, nail polish aswell as great caring products. At Edgy we offer Pronails´ ”traditional” nail polish, base and top coat, cuticle oil and nailart stickers, lace etc. The quality of these products is really good and the nail polish is easy to apply. These three lacquers are part of the Clear Mind Collection, which is lovely for Winter! The bright colors also provide an early spring feeling, especially Good Vibes Only, which is a wonderful apricot creme. Inner Core is a light gray frosty matte with a lovely finish. And Bright Vision gives the finishing touch with its beautiful silver glitter! Pronails nail polish cost 119 SEK in the store.

Bild3Bild4GoodVibes4Bild9Bild10Bild6PronailsClearMindTrio

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s