Models Own Chrome Eye Shadow Palette

Strax före jul fick vi in en första sändning smink till Edgy Polish från engelska Models Own. Lip-Stix, lipgloss och ögonskuggspaletter, fina att matcha till alla läckra nagellack! Jag har själv testat ett par av läpp-produkterna en tid och gillar kvalitén. Det är dryga, vårdande och sköna produkter. Har särskilt fastnat för Lip-stix pennan i färgen Very Berry. Det är en underbar, skimrande rödbrun färg i en mjuk penna. Men jag har även fastnat för en av ögonskuggspaletterna – Chrome! Den innehåller sex krämiga skuggor, från vitt och silver till guld och koppar. Hur läcker som helst och riktigt fin till festliga tillfällen. Hade själv den på julafton och kommer definitivt även att ha den till nyår!

Bild9Bild6Bild1Bild2ChromePalette3

Just before Christmas we received a first shipment of makeup to Edgy Polish from the English brand Models Own. Lip-stix, lipglosses and eyeshadow palettes, great to match with all the delicious nail polish! I have tested some of lip products during some weeks and I do like the quality. They are caring beauty products that last long. I am especially fond of the Lip-stix pen Very Berry. It’s a wonderful, shimmering reddish brown soft lip pen. But I also love one of the eye shadow palettes – Chrome. It contains six creamy shades, from white and silver to gold and copper. Really nice for parties! I wore this on Christmas Eve and will definitely also wear it on New Years Eve!

Bild11

Faktum är att jag tycker min läppfavorit, Lip-Stix Very Berry, passar väldigt bra till den här paletten! Eller vad säger du? Paletten kostar 149 kronor, läpp pennan 89 kronor.

In fact, I think that my lip favourite, Lip-Stix Very Berry, goes perfectly with this palette! Or what do you say? The price for the palette is 149 SEK, the lip pen is 89 SEK.

 

 

Annonser

One thought on “Models Own Chrome Eye Shadow Palette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s