Pronails Pink Attitude Collection

Pronails är det senaste varumärket hos Edgy Polish. Ett belgiskt proffsmärke, som används av nagelteknologer runt om i världen. Nagellacken är av hög kvalitet, har lång hållbarhet och de är lättapplicerade med en skön ganska smal pensel. De flesta färger täcker i två lager. Detta är Pink Attitude, en av de senaste kollektionerna. En färgstark och söt trio i rosa, rött och ett glitter topplack som påminner om gnistrande snöflingor, blandat med guld! Det röda heter Bite Me, glittret Girls on Top och det rosa som namngett kollektionen heter Pink Attitude. Observera att jag inte bär topplack på bilderna, lacken är fantastiskt blanka på egen hand!

Bild4

Pronails is the latest brand at Edgy Polish. A Belgian professional brand, used by nail stylists around the world. The nail polish is of high quality, it´s chip resistant and are easily applied with a nice and thin brush. Most shades cover in two coats. This is Pink Attitude, one of the latest collections. A colorful and cute trio with a pink, a red and a glitter top coat that looks like sparkling snowflakes, mixed with gold! The red shade is called Bite Me, the glitter Girls on Top and the pink one named the collection, Pink Attitude. Note that I’m not wearing any topcoat in these photos, the lacquers are really that shiny by their own!

Bild7

Bild6

Bild9

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s