A England Her Rose Adagio

Fantastiska A England imponerar alltid på mig. Lack som bara flyter på naglarna, som täcker på ett eller max två lager och som har en underbar finish. Och ett spektra av färger för alla smaker. Jag har själv en förkärlek för mörka lack, men emellanåt hittar man ett ljust som bara är sådär alldeles ljuvligt. Som detta – Her Rose Adagio – från Ballerinakollektionen, inspirerad av den klassiska baletten och legendariska dansarna Margot Fonteyn och Rudolf Nureyev. Det här lacket är kraftfullt holografiskt och har en ton som är blandning av rosa, grått och nude. Väldigt klädsamt och elegant. Bilderna är tagna utomhus i eftermiddagssol.

Bild11

Fantastic A England always impresses me. The polish just floats on the nails, and covers in one or maximum two coats and the finish is wonderful. And a spectrum of colors to suit all tastes. Myself I often fall for dark shades, but occasionally I find a light color that is so sweet. As this one – Her Rose Adagio – from the Ballerina collection, inspired by classical ballet and the legendary dancers Margot Fonteyn and Rudolf Nureyev. This polish is strongly holographic and has a tone that is a mixture of pink, gray and nude. Very flattering and elegant. These photos are taken outside in afternoon sunshine.

Bild14

Bild12

Bild9

Bild8

Annonser

4 thoughts on “A England Her Rose Adagio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s