Odahl stainless steel jewelry with A England Gloriana

Du kanske sett att vi fått in nya läckra smycken från skånska Odahl Design i veckan. De flesta är gjorda i rostfritt stål, ett perfekt material om du är känslig eller allergisk mot nickel. Stål oxiderar nämligen inte, såsom silver, och behöver inte heller putsas eller underhållas. Det fortsätter vara snyggt och blankt. Dock tycker jag det passar utmärkt att kombinera med både silver och guld. Och stål matchar ju i princip vilken manikyr som helst! Här har jag valt att måla mina naglar med underbara knallröda A England Gloriana! Gloriana är lite metalliskt och helt fantastiskt vackert med inslag av fint guldglitter! Ett riktigt festlack som jag bär med stor glädje!

You may have seen that we got some new delicious jewelry from Odahl Design this week. Most of them are made of stainless steel, the perfect material if you are sensitive or allergic to nickel. Steel does noet oxidize, such as silver, and does not need to be polished. It continues to be neat and shiny. However, I think it´s fine to combine both with silver and gold. And steel jewelry obviously matches any manicure! Here I have chosen to paint my nails with the gorgeous bright red A England Gloriana! Gloriana is a little metallic and absolutely stunning with fine golden glitter! A perfect party polish that I wear with great pleasure!

Bild1

Smyckena gnistrar och blänker! Armbandet är halvstelt och i en meschliknande finish. Det låses med en magnet i ena änden, som man smidigt sticker in i det runda låset. Ringen är slät och blank, ca 8 mm bred och 2 mm tjock. Och ena kortsidan är späckad med strass, liksom låset på armbandet! Ringen finns i tre storlekar, 17, 18 resp 19 mm. Bara mät innermåttet på en annan ring som du har hemma tvärsöver med en linjal, så ser du vilken storlek som passar dig.

The jewelery sparkles and glitters! The bracelet is half soft and in a mesch like finish. It is locked with a magnet in one of the ends, that is smoothly inserted into the round lock. The ring is plain and shiny, approximately 8 mm wide and 2 mm thick. And one of the short sides is packed with rhinestones, as well as the lock of the bracelet! The ring is available in three sizes, 17, 18 and 19 mm. Just measure the inside of another ring with a ruler, and you will see which size fits you.

Bild2

MjuktStålarmband5

RingStrass4

MjuktStålarmband4

Här ser du de fina detaljerna i Gloriana! De syns allra bäst i skugga. Alla bilder är tagna utomhus. Och nedan ser du ännu en stålring från Odahl. En riktigt läcker sak, stor och kraftfull! Den är gjord som en knut och är rund som ett klot! Mycket effektfull att bäras på egen hand, utan några andra smycken.

Here you see the fine details of Gloriana! They are best seen in shade. All photos are taken outdoors. And below you see another steel ring by Odahl. A really delicious thing, big and powerful! it´s made like a knot and is round as a ball! Very effectful to be worn on its own, without any other jewelry.

Bild8

RingBoll5

Annonser

2 thoughts on “Odahl stainless steel jewelry with A England Gloriana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s