Appeal4 Beachwood and Odahl Design jewelry

Jag gillar den senaste kollektionen från Appeal4 skarpt! Sju väldigt snygga och lite dova höstfärger, i en färgskala från ljust rosa och olivgrönt till mörkt blå. Och så gillar jag särskilt namnet på kollektionen – Back to Copenhagen. För oss Malmöbor ligger ju Köpenhamn bara en halvtimme bort och känns som en andra hemstad, full av liv med ändå så pittoresk. Kommer antagligen testa alla färgerna i kollektionen och började med Beachwood, som jag föll för direkt! En urläcker och lite svårbestämd färg. Den är som en snygg blandning av dovt lila, brunt, rosa och grått. Varm och väldigt klädsam. Ett cremelack som torkar snabbt, liksom alla Appeal4 lack jag hittills har testat. Dessutom har den en fantastisk glans, dessa bilder är utan topcoat!

Bild3

I do like the latest collection from Appeal4! Seven very stylish and dusty fall colors in a color scale from bright pink and olive green to dark blue. And I especiallylike the name of the collection – Back to Copenhagen. For us living in Malmö, Copenhagen is just half an hour away and feels like a second home town, full of life, yet so picturesque. I will probably try all the shades of this collection, starting with Beachwood, which I immediately fell for! A gorgeous color, though a bit hard to determine. It is a lovely mixt of dusty purple, brown, pink and grey. Warm and very becoming. A creme polish that dries quickly, like in fact all the Appeal4 lacquers I tested so far. It also has a fantastic shine, so I wear no top coat in these photos.

Bild8

Ett av Odahl Designs armband passar bra till det här lacket. Ett elastiskt tvåradigt stenarmband med olika vackra varma toner på stenarna och silverpläterade dekorationer. Visst är det läckert?!

One of the Odahl Designs bracelet matches well with this polish. An elastic double row stone bracelet with stones in lovely warm tones and silver plated decorations. Isn´t it just delicious?!

Bild10

Bild11

Bild6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s