A England Fotheringhay Castle and Crows Toes Mad Money

A England och Crows Toes är två lackmärken jag verkligen är stolt över att sälja på Edgy! Otrolig kvalitet, bra hållbarhet och oerhört vackra nagellack! Kombinerar här det sköna olivgröna och holografiska Fotheringhay Castle från A England med det sprakande intensiva silverglittret Mad Money från Crows Toes. Tycker det blev grymt läckert! Vad tycker du? Båda lacken finns att köpa i butiken, tillsammans med massor av fler läckerheter, för dig som är sugen. Välkommen in!

Bild4

A England and Crows Toes are two lacquer brands that I am really proud to stock at Edgy! Amazing quality, great resistance and extremely beautiful nail polish! Here I combine the beautiful olive green and holographic Fotheringhay Castle from A England, with the crackling intense silver glitter Mad Money from Crows Toes. I think it is just delicious! What do you think? Both these lacquers can be purchased at the store, along with lots of other delights, for those who feel the desire! Most welcome!

Bild5

Bild2

Bild6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s