Appeal4 Going to Miami Collection and Odahl bracelet

Den härliga sensommarvärmen i Malmö idag fick mig att längta efter Appeal4:s Going to Miami Collection! Dessa underbara pasteller får mig att bli glad i sinnet! Här bär jag en färg på varje finger och ovanpå det Dancing all Night, topplacket med holografiskt glitter! Sist men inte minst ett lager av Digital Flash. Tycker det här är superfint och kan inte bestämma mig för vilken av pastellerna jag gillar mest. Har därför gjort några set till ett superpris – 499 kronor för alla sju lacken! Men det finns bara ett fåtal set, så vänta inte 🙂

Today we have a nice late Summer heat in Malmö today, which made me crave for the Appeal4 Going to Miami Collection! These lovely pastels just make me so happy! Iwear one shade on each finger and on top a layer of Dancing all night, the holographic glitter topcoat! Last but not least, a glossy coat of Digital Flash. I think this is super nice and can´t decide which of pastels I like the most. So I made some sets for a super nice price for you – 499 SEK for all 7 lacquers! There are just a few sets though, so be quick 🙂

Bild10

Det breda gnistrande och massiva armbandet från Odahl Design passar fint till den här manikyren. Det är gjort i silverpläterad koppar och massor av strass! Armbandet är elastiskt och ca 3,7 cm brett. Visst är det läckert till sommarsolbrännan…!

The wide sparkling and massive bracelet by Odahl Design fits nicely with this manicure. It is made of silver-plated copper, and lots of rhinestones! The bracelet is elastic and about 3.7 cm wide. Don´t you agree that it looks great to the tan…!

Bild12

Bild1

Bild3

Bild6

MiamiCollection

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s