Powder Perfect Faerie and Odahl golden bracelets

Jacinta på Powder Perfect i Queensland i Australien är en mästare på att skapa spektakulära giltterlack. Det färgsprakande Faerie är ett av dem. En underbar lilarosa bas, sprängfylld med microglitter! Jag bär två lager plus topcoat. Tycker det är fint att matcha till två armband från Odahl, med silverpläterade gyllene kopparpärlor, hjärtan och strass. Man kan förstås även bära armbanden var för sig, men jag gillar dem kombinerade med varandra. Just nu får du 15% rabatt vid köp av två valfria armband från skånska Odahl så passa på! Jag kan även avslöja att jag kommer fylla på utbudet från Odahl inom kort med deras senaste kollektion i rostfritt stål. Det kommer både armband och ringar, håll utkik i nästa vecka!

Bild2

Jacinta at Powder Perfect in Queensland, Australia is a master at creating spectacular gilitter polish. The colorful Faerie is one of them. A wonderful purple/pink base, bursting with micro glitter! I wear two coatss plus topcoat. I like to match with two bracelets by Odahl, with golden toned silver-plated copper beads, hearts and rhinestones. Of course you can also wear the bracelets one by one, but I like them combined. At the moment you get 15% discount if you purchase of any two bracelets by south Swedish Odahl, so hurry! I can also reveal that I will replenish the supply of Odahl jewelry shortly with their latest collection in stainless steel. Both bracelets and rings are coming, keep an eye next week!

Bild5

Bild6

Bild8

Bild9

Annonser

2 thoughts on “Powder Perfect Faerie and Odahl golden bracelets

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s