Glam Polish Miraculous and Odahl Rhinestone Bracelet

En ny läcker kombination av nagellack och armband. Puderrosa Miraculous från Australienmärket Glam Polish, ett fantastiskt holografiskt lack med massor av gnistrande holografiskt glitter! Ändå är det väldigt ljuvt och skirt och ger ett svalt och elegant intryck. Tycker det passar bra att kombinera med ett av Odahls massiva armband, i silverpläterad koppar och läcker strass! Armbandet är elastiskt och storleken passar alla. På mig hänger det lite på handen, vilket ger en skön känsla av tyngd. Det här armbandet finns även i en bredare modell. Du hittar alla Odahlsmycken här.

Bild4

Another delicious combination of nail polish and bracelet. The powder pink Miraculous by the Australian brand Glam Polish, an amazing holographic lacquer with lots of sparkling holographic glitter! Yet it´s very sweet and delicate and gives a cool and stylish impression. I think it suits perfectly to combine with one of Odahl´s massive bracelets in silver plated copper and delicious rhinestones! This bracelet is elastic and fits all. On me it hangs a bit down on the hand, which gives a pleasant heavy feeling. This bracelet is also available in a wider model. You can find all the Odahl jewelry here.

Bild7

Bild2

Bild8

Bild3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s