Cirque Vice Collection stamping manicure

De senaste dagarna har massor av kul nyheter landat i butiken. Två fantastiska nagellacks-kollektioner från Cirque, Juicy och Vice Collections, och inte mindre än 50 nya designs av stämpelplattor från MoYou-London, en helt ny stämpel och läckra handtatueringar. Här testar jag en kombination av några av nyheterna. Basen består av Nympho och Vitamin D från Cirque, svampade på naglarna med det lilla smarta svampsetet. Så här blev resultatet av två lager och Digital Flash topplack. Fantastist färgstarka och läckra neontoner!

The last few days lots of fun news landed in the store. Two lovely nail polish collections by Cirque, Juicy and Vice Collections, and no less than 50 new designs of MoYou-London stamping plates, a new stamper and delicious hand tattoos. I am testing a combination of some of the news. The base consists of Nympho and Vitamin D by Cirque, sponged onto my nails using the little sponge kit. This is the result of two layers plus Digital Flash topcoat. Pretty strong and gorgeous neon shades!

Bild11

Därefter använde jag MoYou-Londons Illusion 04 stämpelplatta och den nya Marshmallowstämpeln. Stämpeln finns i två modeller, båda med silikonhuvud och väldigt enkla och smidiga att hantera. Stämpelytan är rejäl, hela 4 cm, och funkar bra på lite längre naglar som mina. Här testar jag modellen som kallas non-sticky, som jag tycker är otroligt bra och enkel, trots att jag är nybörjare. Betydligt bättre än alla andra stämplar jag testat kan jag säga! Annars är det den klibbigare modellen (sticky) som rekommenderas mest om man inte är så van. Den har en ännu bättre förmåga att plocka upp motivet! Min stamping blev långt ifrån perfekt, det krävs träning, men jag gillar verkligen mönstret! Jag använde Mentality Black Opaque för stampingen, ett riktigt bra svart stampinglack, liksom hela Opaqueserien.

Then I used the MoYou-London Illusion 04 stamping plate and the new Marshmallow stamper. The stamper is available in two models, both with silicone heads and very easy to handle. The stamping surface is big size, 4 cm, and works well for longer nails like mine. Here I test the non-sticky model, which I think is super easy, even if I’m a beginner. So much better than any other stamper I tested! Though the sticky model is recommended if you are not so experienced in stamping. It has an even better ability to pick up the design. My stamping is far from perfect, stamping requires practice, but I really like the design! I used Mentality Black Opaque for this stamping, which is a really good black stamping polish, as well as the entire Opaque Collection.

Bild10

Bild9

Till sist bestämde jag mig för att testa en liten ödla, från MoYou-Londons Hand Tatttos Explorer Collection Svart 01. Visst är den söt? Tatueringarna är enkla att fästa. Bara att klippa ut motivet, ta av skyddsplasten, lägg motivet upp och ner på handen och badda med en fuktig svamp några sekunder tills den släpper. Tatueringarna finns i fem modeller. Du kan köpa varje ark för sig, eller få alla fem för 199 kronor!

Finally, I decided to test a small lizard from the MoYou-London Hand Tatttos Explorer Collection Black 01. Isn´t it sweet? The tattoos are easy to attach. Just cut out the design, remove the protective plastic, put the design upside down on your hand and dab with a damp sponge some seconds until it is stuck on the skin. The tattoos are available in five models. You can buy each sheet individually, or get all five tor SEK 199!

Bild2

Bild4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s