Delush Amazemint and Odahl matching bracelets

Delush Amazemint är ett riktigt läckert mintgrönt/turkos nagellack! Crellybaserat och skirt byggs det upp med tre lager. Det vackra glittret i olika nyanser av turkos ser ut att flyta runt, likt mintcrisp. Själv älskar jag mintchoklad av alla sorter och skulle kunna tänka mig att matcha det här lacket till mörkare brunt…

Idag har jag dock valt att matcha det till två av våra nya härliga armband från skånska Odahl, gjorda av turkosa och cremefärgade stenar med detaljer i silverpläterad koppar. De här två armbanden passar väldigt bra ihop, är elastiska och sitter lite tightare runt handleden. Just nu får du 15% rabatt vid köp av två Odahl smycken, så passa på! Här ser du hela kollektionen.

Bild7

Bild18

Delush Amazemint is a really delicious mint green/turquoise nail polish. Creally based and quite sheer it is best built up with three coats. The beautiful glitter in many shades of turquoise seems to float around, like mint crisp. Myself, I love mint chocolate in all forms and I can imagine to match this polish with darker brown…

Today, however, I chose to match it with two of our new lovely bracelets by the south Swedish brand Odahl, made of turquoise and cream colored stones with details in silver-plated copper. These two bracelets fit very well together, are elastic and a little tighter around your arm. At the moment, you get 15% discount when purchasing two Odahl bracelets, so don´t wait! Here´s the entire collection.

Bild8

Bild13

Bild16

Bild5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s