Mentality Neon mix with stars

Mentalitys neonlack är väldigt härliga och många av dem ligger just nu bland de absoluta bästsäljarna i butiken. Det finns holografiska lack, matta lack och stampingneoner. Här har jag gjort en kul blandning av tre holos, gröna Frenzy, lila Bolt och rosa Scandal. Det här är färger man blir glad av! Den holografiska effekten i kollektionen är inte så stark utan det är framför allt färgerna som sticker ut. Kvalitén är bra och priset likaså, 69 kronor/flaska! I serien finns totalt 11 nyanser, alla utom en finns i lager i skrivande stund. Jag dekorerade varje nagel med en neonnit. Dessa finns också i butiken, såväl stjärnor som trianglar och kvadrater. De är enkla att fästa med en nailartpincett. Försegla till sist med ett bra topplack, jag har använt min favorit Digital Flash, två lager för att få stjärnorna att fästa bättre.

Bild4

The Mentality neon lacquers are lovely and many of them are at the moment among the best top sellers in the store. There are holographic lacquers, matt lacquers and stamping neons. I chose to make a fun mix of three holos, the green Frenzy, purple Bolt and pink Scandal. These colors make me happy! The holographic effect of this collection is not so strong, it is above all the colors that stand out. The quality is good and the price aswell, 69 SEK/bottle! The collection includes 11 shades, all but one are in stock at the moment. I decorated each nail with a neon stud. These are also available in the store, both as stars, triangles and squares. They are easy to attach with nailart tweezers. Then seal with a good top coat, I used my favorite Digital Flash, two layers to make the stars stick better.

Bild9

Bild7

Bild2

Bild10

Annonser

6 thoughts on “Mentality Neon mix with stars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s