Delush Polish – A Peony for your Thoughts

Vita naglar hör sommaren till och passar fint till solbrun hud. Det här vita lacket skiljer sig från mängden med sitt läckra och romantiska glitter i neonrosa och lila. Riktigt fint och väldigt tjejigt! Du kikar just på Delush Polish A Peony for your Thoughts. Det släpptes med Adriannas vårkollektion och landade hos Edgy Polish i juni. Kvalitén på Delush lacken är hög och de är mycket lättmålade med en riktigt skön pensel. På bilderna bär jag tre lager plus ett lager Digital Flash topplack. 

Bild5

White nails are pretty in the Summer and goes nicely with tanned skin. This white lacquer differs from the others with its delicious and romantic glitter in neon pink and purple. Really nice and very girly! This is Delush Polish A Peony for your Thoughts. It was released with Adrianna’s spring collection and landed at Edgy Polish in June. The quality of the Delush lacquers is great and they are very easily applied with a really good brush. In the pictures I wear three coats plus a layer of Digital Flash topcoat.

Bild4

Bild3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s