Appeal4 – Enchanter´s Nightshade & Dancing All Night

Ljuvliga Appeal4 – jag gillar verkligen de vackra danska cremelacken! De är lättapplicerade och ger en så blank och fin yta att topplack är överflödigt. För perfekt täckning behövs tre lager för de flesta nyanser jag testat, så även för denna härliga marinblå – Enchanter´s Nightshade. En klassiskt mörkare blå som passar lika bra sommar- som vintertid!

Bild1

Lovely Appeal4 – I really like the beautiful Danish creme lacquers! They are easy to apply and gives such a smooth and shiny surface that there is no need for topcoat. For perfect coverage  three coats is needed for most of the shades I tested, also for this pretty navy – Enchanter’s Nightshade. A classic dark blue that looks just as good Summer and Winter!

Bild2 Bild3

Om man gillar glitter, passar det utmärkt att toppa med fina Dancing All Night – ett transparent lack, packat med holografiskt glitter som gnistrar helt fantastiskt i solen! Jag valde att lägga det över halva nagelytan och gillar kombinationen. Först en bild i solen, sedan en bild i skugga.

If you like glitter, it´s excellent to garnish with Dancing All Night – a transparent polish, stuffed with holographic glitter that sparkles amazingly in the sun! I chose to lay it on half the nail surface and like this combination. First, a photo in sunshine, then one in the shade.

Bild4

Bild6

Glittret är riktigt läckert och sprakande! En annan stor fördel med Appeal4:s lack är att de håller ett riktigt bra pris i butiken – 79 kronor/flaska!

The glitter is really delicious and sparkling! Another big advantage with Appeal4’s lacquers is that they keep a really good price in the store – 79 SEK/bottle!

DancingAllNight5

Annonser

4 thoughts on “Appeal4 – Enchanter´s Nightshade & Dancing All Night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s