Miami Nailart with Appeal4, A England and Loki´s

Det danska indiemärket Appeal4 släppte en riktigt härlig kollektion nyligen, Going to Miami, som består av fem vackra creme pasteller och två gnistrande topcoats. Själv älskar jag pasteller på sommaren, och de här är både ljusa och färgstarka samtidigt. Testade att göra en enkel nailart där jag använt tre av dem, rosa Night at the Beach som bas och sedan limegröna Baby Palm Tree och ljusblå Beach Clubbing som accenter. Mönstret skapade jag genom att använda Wedges från Loki´s Lacquer Nail Vinyls, en nailartpincett samt en dottingtool som jag gjorde guldprickar av med A England Excalibur New Edition. För att få extra glans, hållbarhet och snabbare torktid avslutade jag med ett lager Digital Flash ovanpå allt. Rätt läckert, eller hur? Allt finns att köpa i butiken, såväl nagellack som tillbehör.

Bild1

The Danish indie brand Appeal4 released a really lovely collection recently, Going to Miami, which consists of five beautiful pastel cremes and two sparkly topcoats. Myself, I love pastels in the Summer, and these are both bright and colorful at the same time. I tested making an easy nail art where I used three of them, the pink Night at the Beach as a base and then the lime green Baby Palm Tree and light blue Beach Clubbing for the accent nails. The design I created using Wedges from Loki’s Lacquer Nail VInyls, nailart tweezers and a dottingtool for the gold dots of the A England Excalibur New Edition. For added shine, durability and faster drying time, I finshed with a layer of Digital Flash on top of everything. Pretty delicious, right? Everything is available to buy in the store, lacquers as well as nail accessories.

Bild7

Bild6

Bild3

Bild5

Annonser

4 thoughts on “Miami Nailart with Appeal4, A England and Loki´s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s