Delush Polish – Turn Over a New Reef

Adrianna på Delush Polish har en fantastisk förmåga att skapa unika lack som sticker ut. Hennes senaste sommarkollektion, Life´s a Beach, består av sju riktigt läckra neonlack med kontrasterande glitter. Blått, grönt, gult, korall, lila, rosa och vitt – färger för alla smaker, men framför allt för den som gillar att naglarna syns lite extra! Alla lack har dessutom roliga namn, vilket antagligen hänger ihop med att Adrianna är en väldigt kreativ person, som på dagtid även jobbar som art director inom reklam.

Här testar jag det blå, Turn Over a New Reef. Älskar kraftfulla blå nyanser, särskilt på sommaren. Det här är ett crellybaserat lack, alltså ett mellanting mellan jelly och creme och glittret är neongrönt. Lacket är lätt att applicera och täcker på två lager. I verkligheten är färgerna ännu lite skarpare blå och gröna än på bilderna, som jag tagit utomhus i kvällsljus.

Bild1

Adrianna at Delush Polish has an amazing ability to create unique nail polish that stands out. Her latest Summer collection, Life’s a Beach, consists of seven really delicious neon shades with contrasting glitter. Blue, green, yellow, coral, purple, pink and white – colors for every taste, but especially for those who like the nails to glow a little extra! All lacquers have catchy names aswell, probably since Adrianna is a very creative person, who daytime also works as an art director in advertising.

Here I test the blue one, Turn Over a New Reef. I love powerful blue shades, especially in Summer. This is a crelly based lacquer, something in between jelly and creme, and the glitter is neon green. The polish is easy to apply and covers in two layers. In reality, the colors are actually even more bright blue and green than in these pictures, that I have taken outdoors in evening light.

Bild5

Bild3

Bild7

Här är samtliga färger i kollektionen! Du hittar dem förstås i butiken!
This is the complete collection! Of course you´ll find them in the store!

DelushJuni15_2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s