Powder Perfect Meet Me in the Glade

Powder Perfects senaste kollektion, Hardwicke Collection, består av nio härliga och mustiga nagellack. Alla är holografiska och färgerna är vackert harmoniserade. Meet Me in the Glade är brunrött/rostrött med vackra glitterflingor i olika nyanser av rött och guld i det holografiska skimret. Mycket vackert! Här är några bilder tagna i kvällssol!

Bild7

The latest collection by Powder Perfect, Hardwicke Collection, consists of nine beautiful and rich nail lacquers. They are all holographic and the colors are beautifully harmonized. Meet Me in the Glade is a brownish red/rust red with beautiful glitter flakes in shades of red and gold in the holographic shimmer. Truly beautiful! Here some photos taken in evening sunlight!

Bild6

Bild3

Bild4

Annonser

4 thoughts on “Powder Perfect Meet Me in the Glade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s