Pink Elephant and Kiwi-Colada, two new Smitten Polish Edgy customs

Idag fick jag en stor låda fylld med vackra nagellack från Smitten Polish! Bland de nya färgerna och kollektionerna fanns två splitternya exklusiva Edgyfärger – i grönt och korallrosa neon, båda laddade med holografiskt microglitter… och det riktigt sprakar om glittret i solen! Färgerna är klara och kraftfulla och helt perfekta för vår och sommar och solbrun hud! Här är några bilder tagna utomhus. Jag bär två lager av varje färg. Lacken får en halvmatt yta när de torkat och glittret ger även en viss struktur. Vill du ha perfekt blankhet, lägg bara till ett lager topplack.

Today I received a big box of beautiful nail polish from Smitten Polish. Among the news shades and collections were two brand new Edgy exclusives – in green and coral pink neon, both loaded with holographic micro glitter… which sparkles amazingly in the sun! The colors are bright and just perfect for Spring and Summer and tanned skin! Here are some outdoor photos. I wear two coats of each color. These lacquers dry half matte and the glitter gives a light structure. If you want your nails more shiny, just add a layer of top coat.

Bild4

Bild2

Lacken kommer finnas att köpa i butiken senare ikväll, tillsammans med övriga Smitten Polish nyheter som kom in idag. Välkommen att kika in!

These shades will be available in the store later on tonight, together with the other Smitten Polish news that arrived today. Welcome to have a peek!

Bild2

Bild1

BIld5

Bild1

Bild4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s