Glam Polish Somewhere that´s Green

Glam Polish, det senaste märket i butiken, kom in strax före jul. Ett gäng kraftfulla holos i helt underbara färger. Jag fastnade för flera, men särskilt den här gröna Somewhere that´s Green, som förutom att den är starkt holografisk även är späckad med microglitter i guld. Eftersom vi fick en vacker vinterdag här idag med både snö och sol, passade jag på att fånga det här magiskt vackra lacket utomhus. Formulan är superskön, det är väldigt lättmålat, har en smidig och ganska lång pensel och täcker på två lager.

Bild3

Glam Polish, the latest brand in the store, arrived just before Christmas. A bunch of powerful holos in gorgeous colors. I love several of them, but especially this one, Somewhere that’s Green, which in addition to being strongly holographic also is packed with golden micro glitter. Since we got a beautiful winter day here today with both snow and sun, I took the opportunity to capture this magical lacquer outdoors. The formula is super nice, it’s very easy applied, has a smooth and rather long brush and covers in two layers.

Bild4

Bild5

Annonser

3 thoughts on “Glam Polish Somewhere that´s Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s