Christmas manicure with Delush Polish Glam Squad and RSVP

Nu är julen här, ja åtminstone lille julafton! Det är inte helt lätt att välja ut lack till en julmanikyr när man har nagellacksshop… men jag föll till sist för två glammiga och krispiga lack i julens färger, rött och gnistrande guld! Adrianna på Delush Polish har skapat dessa fantastiska skönheter, metalliskt röda Glam Squad och guldiga RSVP. Jag bär tre lager av båda färgerna för att få ett riktigt kraftfullt resultat, men det röda täcker dock bra redan på två. Älskar det! Båda lacken finns i butiken, och idag har vi dessutom 20% på allt rött, så passa på om du gillar det!

Bild1

Christmas is here, well almost anyway…! It´s not easy to pick the right nail polish for making a Christmas mani, having a nail polish store … but finally I chose two glamorous and crispy ones, with true Christmas colors, red and sparkling gold! Adrianna at Delush Polish created these amazing beauties, the red metallic Glam Squad and the golden RSVP. I wear three layers of both to get a perfect result, however the red covers well already in two. Love it! Both these lacquers are available in the store, and today, we offer 20% discount on all reds, so hurry if you like it!

Bild3

Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Wishing you a Merry Christmas and a Happy New Year!

Julkort

Annonser

2 thoughts on “Christmas manicure with Delush Polish Glam Squad and RSVP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s