The New Black Rock´N Royalty

Har du testat nagellack och nailart seten från The New Black någon gång? Det är set som består av allt från 2 till fem små flaskor, med 4 ml i varje. Kul kombinationer av matchade lack och nailart. Just det här setet, Rock´N Royalty, består av fem delar; ett svart lack med guldskimmer, ett knallrött cremelack, ett guldlack, ett topplack och en flaska med guldnitar. Givetvis kan man blanda precis hur man vill och få till en mängd olika läckra kombinationer. Riktigt kul och kreativt! Det här setet och många fler hittar du i butiken och just nu har vi dessutom 25% rabatt på dem alla. Det här får du för endast 95 kronor! Ta en titt!

Bild7

Have you ever tried the nail polish and nail art sets by The New Black? Sets that consist of 4 ml bottles, 2-5 of them in each set. Fun and nicely matched color combinations! This particular set, Rock´N Royalty, consists of five pieces; a black lacquer with golden shimmer, a bright red creme, a golden lacquer, a topcoat and a bottle of golden studs. Just mix them the way you like and get a variety of delicious combinations. It´s really fun and creative! This set and many more are available in the store, and at the moment we offer 25% discount on them all! This one is only 95 SEK, that is 10.30 EUR or 12.80 USD. Have a look!

Bild8

Bild3

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s