A England Hurt No Living Thing over Celestial Apocalypse

Ett av de senaste lacken från A England som kommit till butiken är Hurt No Living Thing. Ett skirt skimrande lack som skiftar färg mellan duvgrått och gammalrosa. För sig själv ger det ett fint skimmer, men ovanpå ett annat lack blir det ett häftigt effektlack! Här visar jag det ovanpå svarta Apocalypse från Celestial, ett kanonfint och lättapplicerat cremelack. Lade två lager av Hurt No Living Thing ovanpå två lager av svart och fick till en helt underbar rödlila! Det här lacket kan man testa att lägga över en mängd olika färger, det får olika effekt beroende på vad man väljer. Har även sett en fantastisk bild på det ovanpå Sleeping Palace.

Bild7

One of the latest arrivals from A England in the store is Hurt No Living Thing. A sheer shimmery polish that changes color between dove grey and dusty pink. On its own, it gives a nice shimmer, but on top of another lacquer it is a really cool effect lacquer! Here I layered it on the top of the black Apocalypse by Celestial, a fantastic and easy applied creme. I added two layers of Hurt No Living Thing on top of two layers of black and have a look at this wonderful purple! This polish can be layered over a big variety of colors, it makes different effects depending on what you choose. For example, I have seen a great picture on top of Sleeping Palace.

Bild8

Bild2

Så här ser Celestial Apocalypse ut på egen hand!
And this is what Celestial Apocalypse looks like by its own!

Apocalypse4

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s