Celestial Cosmetics exclusive duo, Bondi Beach and Gold Coast Magic

Ännu två exklusiva customlack kom till butiken igår. Nicki på Celestial Cosmetics i Australien har skapat två härliga holografiska lack, som påminner och hav och sand! Det härliga havsblå Bondi Beach, med inslag av ett svagt grönt skimmer, och Gold Coast Magic, som är en unik blandning av sand, guld och brons. Tycker de passar fint ihop och ska testa att göra en manikyr med dem båda i kombination, men här ser du var för sig till att börja med.

Yet two exclusive custom colors arrived yesterday to the store. Nicki at Celestial Cosmetics in Australia has created two lovely holographic lacquers, reminiscent of the sea and sand! The beautiful ocean blue Bondi Beach, with a soft green shimmer, and Gold Coast Magic, which is a unique mix of sand, gold and bronze. I think they fit nicely together and will try to do a manicure with both of them combined, but to begin with I´ll show you each one individually.

Dubbelbild

Bondi Beach lyckades jag tyvärr inte fånga i solen, så jag bjuder på ett par bilder tagna utomhus i molnigt väder och en bild tagen med blixt för att visa den vackra holografiska effekten. Bondi Beach täcker oerhört bra, faktiskt redan på första lagret, men jag lade ett andra eftersom jag skulle ta närbilder. Gold Coast Magic fick jag däremot några bilder på i svagt solljus, så att både holon och det skimrande microglittret syns väldigt bra. Den här behövde tre lager för att få optimal täckning.

Jag har också ett lager snabbtorkande Digital Flash ovanpå båda färgerna.

Bondi Beach I didn´t manag to catch in the sun, so I present a couple of photos taken outdoors in cloudy weather and one taken with flash to show the beautiful holographic effect. Bondi Beach covers extremely well, in fact, already on the first coat, but I added a second since I want perfect close-ups. For Gold Coast Magic, I was more lucky about the sunlight, so both the holo and the iridescent micro glitter can be seen very well. This needed three coats for optimal coverage. 

I also added a layer of quick-drying Digital Flash on top of both colors.

Bild1

Bild2

Bild6

Bild8

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s