Pretty & Polished Love the Wine You´re With – an Edgy Polish exclusive

Igår kom en stor leverans från Pretty & Polished i Indiana, USA. Ett indiemärke där man är duktiga på att skapa vackra lack i härliga färger. Det kom in flera sköna kraftfulla höstnyanser och en av dem är skapad unikt för Edgy Polish! ”Love the Wine You´re With” är ett brunrött lack med en lätt touch av metallic. Det täcker på två lager och på bilderna har jag även lagt på ett lager topplack, Digital Flash från Nail Pattern Boldness. Visst är det en härlig färg? Gillar den mycket och tycker den är varm och klädsam mot huden. Dessutom passar den bra till svart och blåjeans, som jag bär ofta nu på hösten. Är du sugen, så beställ din flaska i butiken. Det roliga är ju att det här lacket, liksom våra övriga customs, bara går att hitta hos Edgy Polish!

Bild7

Yesterday we got a big delivery from Pretty & Polished in Indiana, USA. An indie brand where they are really skilled in creating beautiful lacquers in lovely strong colors. We got several powerful autumn shades and one of them is created uniquely for Edgy Polish! Love the Wine You’re With”, a brownish red with a light touch of metallic. It covers in two coats and in these photos, I also added a layer of topcoat, Digital Flash from Nail Pattern Boldness. Isn´t it a lovely color? I like it alot and think it´s a warm tone that is quite becoming and goes good to the skin. Moreover, it is goes nicely with black and blue jeans, that I wear often now in the fall. If you like it, catch your bottle in the store. The nicest thing is that this polish, as well as the other customs, can only be found at Edgy Polish!

Bild3

Bild5

Bild6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s