Smitten Polish Penny Dreadful

Åååh, den nya höstkollektionen från Smitten Polish är verkligen to die for! 6 mustiga färger, holos och glitterjellys som fullständigt får mig att tappa andan… Hade förmånen att ställa ut på Hälso & skönhetsmässan i Malmö i helgen och bar Penny Dreadful de två sista dagarna. Naglarna gnistrade rejält i spotlightskenet och alla flaskor jag hade med mig av den här färgen sålde slut! Nyansen är koppar, en varm brunröd som är mycket smickrande mot huden. Basfärgen påminner om Smittens Just In Cases, ett lack som jag också fastnade för när jag testade det. Finns ett fåtal flaskor kvar i butiken för dig som vill ha det här!

Bid2

Oooh, the new fall collection by Smitten Polish is really to die for! 6 rich colors, holos and glitterjellys that completely make me lose my breath … I had the privilege to exhibit at the Health & Beauty Fair in Malmö this weekend and had Penny Dreadful on my nails the last two days. My nails really sparkled in the spotlights and all the bottles I had brought of this color sold out! The hue is copper, a warm brownish red that is very flattering to the skin. The base color reminds of Smitten´s Just In Cases, a polish that I also fell for when I tried it. There are a few bottles left in the store for those of you who would like it!

Bild5

Bild6

Annonser

2 thoughts on “Smitten Polish Penny Dreadful

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s