Laqerlicious Gold Digger

Idag ville jag fira en bra dag och vad kan då passa bättre än guld! Ett fantastiskt glittrigt guldlack, som täcker på två lager… Låt mig presentera Gold Digger från Laquerlicious! Lacket har en transparent bas, men är så packat med kraftiga glitterpartiklar att det alltså lätt kan användas på egen hand. Guldet känns nästan som bladguld och den guldiga färgen är enormt vacker! Eller vad säger du? Lacket finns givetvis att köpa i butiken, 100 kronor kostar per flaska.

Bild2

Today, I wanted to celebrate a great day and what could be better than gold! A fantastic glittery golden polish, that covers in just two layers… Let me introduce Gold Digger by Laquerlicious! This polish has a clear base, but is so packed with heavy glitter particles, that it´s great to use by its own. The gold is almost like golden leaves, and the golden color is pretty awesome! Or what do you say? Of course this one is available in the store, at 110 SEK a bottle.

Bild6

Bild4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s