Powder Perfect Edgy exclusives – Wonder and Hold Your Breath

Ni har redan sett det första lacket ur den nya exklusiva trion från Powder Perfect, Fever Pitch. Här ska jag visa de två andra. Mörka och dramatiskt lila Wonder och läckra jeans/grönblå Hold Your Breath! Även dessa två innehåller en hel del microglitter, som ger lacken en underbar gnistrande effekt i sol- eller lampsken. Men de är inte fullt lika späckade med glitter som det rosaröda Fever Pitch. Det som har minst glitter, och slätast yta av de tre, är Hold Your Breath. Alla täcker bra i två lite tjockare lager. Och på alla bilder jag har använt topplack för att få extra glans och släthet, Nail Pattern Boldness Digital Flash, min favorit. Har också grundat med ett lager Digital Hydration. På det lila lade jag även ett lager Glitter Food innan topplacket. Det gav väldigt vackra glasaktiga naglar, men torktiden blir förstås något längre med fler lager lack.

Bild5

You have already seen the first polish from the new exclusive Powder Perfect trio, Fever Pitch. Here I’ll show you the other two. The dark and dramatic purple Wonder and the beautiful denim blue/teal Hold Your Breath! Just as Fever Pitch, these also contain pretty micro glitter, which gives them a wonderful sparkling effect in sun- or spotlight. But they are not quite as packed with glitter as the pink Fever Pitch. Hold Your Breath is the one with the smallest amount of glitter and the most smoothe surface. All three of them covers well in two thicker layers. And I also used a layer of topcoat for extra shine and smoothness, Nail Pattern Boldness Digital Flash, my favorite. I founded with a layer of Digital Hydration. Over Wonder, the purple one, I also added a coat of Glitter Food under the top coat. It helps getting a stunning glassy look, but of course the drying time gets a bit longer with more layers of lacquer.

Bild7

Jag gillar alla tre lacken i den här serien och är stolt och glad över att Jacinta på Powder Perfect har lyckats pricka in tre färger som verkligen känns rätt för Edgy Polish. Helt i min smak, mättade och dramatiska och perfekta nu när hösten är i antågande!

I certainly like all the three colors of this collection and I am so proud and happy that Jacinta at Powder Perfect nailed all of them as great colors for Edgy Polish. They are really my taste, saturated, dramatic and perfect for the coming Autumn!

Bild1

Bild3

Bild4

Bild1

Annonser

4 thoughts on “Powder Perfect Edgy exclusives – Wonder and Hold Your Breath

  1. queenmisery

    My favourite is definitely Wonder. And I’m not a glitter fan, so this is a huge result to me 😀
    The base colour is wonderful and I think the glitters suit perfectly and are perfectly balanced as well.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s