Powder Perfect Fever Pitch – an Edgy Polish exclusive!

Igår kom de tre första exklusiva Edgy Polish-lacken in från det populära australienmärket Powder Perfect! En underbar trio i magentarosa, lila och blågrönt/jeansblått! Samtliga innehåller microglitter, som gnistrar och sprakar i flaskorna. Ska visa er alla tre, inleder med den starkaste färgen – Fever Pitch! Ett riktigt läckert lack som består av en mörkrosa/magentafärgad jellybas, och massor av rosa och mycket smått microglitter… Det täckte faktiskt redan på första lagret, men jag lade på ett extra för att få mer djup i färgen. Ytan blir lite matt och skrovlig på grund av glittret (väldigt likt Smittens populära microglitterlack, t ex Endless Sunset) och behöver därför ett eller ett par lager topplack för att bli komplett. Topplacket gör även att glittret gnistrar till lite extra!

Ska bli spännande att testa det andra två, men för att vara ärlig, så är jag så förälskad i detta att jag inte vill ta av det… Se bara!

Bild8

Yesterday the first three exclusive Edgy Polish colors arrived, from the popular Australian brand Powder Perfect! A wonderful trio in magenta pink, purple and teal/denim blue! All of them contain micro glitter that sparkles alot in the bottles. I will for sure show you all three, starting with the strongest color – Fever Pitch! A really delicious polish that consists of a hot dark pink/magenta jelly base, and lots of pink and tiny micro glitter … It actually covered already on the first layer, but I added an extra one to get a bit more depth. The surface dries a pretty matte and rough because of the glitter (simliar to Smitten´s popular micro glitters, as Endless Sunset) and therefore one or two layers of topcoat is needed to get the look complete. The top coat also makes the glitter sparkle a little extra!

It will be interesting to test the other two aswell, but to be honest, I am so in love with this one, that I don´t want to take it off… Have a look!

Bild9

Bild5

Bild7

Här är trion! This is the trio!

Trio2

Annonser

4 thoughts on “Powder Perfect Fever Pitch – an Edgy Polish exclusive!

  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Ja det är väldigt svårt att fånga färgen med kameran. Flaskbilderna är rödare, men den är mer åt magenta. Vilket jag för min del tycker är makalöst vackert 🙂

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s