Striped nailart with Cirque, Celestial, Nail Pattern Boldness and The New Black

Min dotter Anna fick fria händer att skapa en fin nailart på mig igår kväll. Det enda vi diskuterade var vilka lack vi skulle använda. De två cremelacken i vitt och svart från Cirque, som ingår i det suveräna Back to Basics setet, det härliga knallgröna holografiska Oberon från Celestial Cosmetics och The New Black Silver Streak Striper. Som bas använde jag Nail Pattern Boldness Digital Hydration och överst ett lager av topplacket Digital Flash.

Anna jobbade med vanlig transparent tejp för att skapa de raka linjerna. Hon börjde längst in mot nagelroten med det svarta, där ett lager räckte bra för att täcka. Därefter flyttade hon tejpbiten och applicerade det gröna, i två lager, och sedan det vita, kant i kant mot det gröna. Även för det vita räckte ett lager bra för full täckning. Silverlinern lade hon slutligen innerkanten av det vita. Jag är inte så van vid nailart, jag antar att jag har lite dåligt tålamod. Den här manikyren tog ungefär en timme att skapa och jag är stolt över min lilla 12-åring, som verkligen brinner för det här!

Alla produkter från det här blogginlägget finns att köpa i butiken!

Bild7

My daughter Anna got free hands to create a beautiful nail art for me last night. The only thing we discusssed was which lacquers to use. The two cremes in white and black from Cirque, part of the great Back to Basics set, the lovely bright green holo Oberon from Celestial Cosmetics and The New Black Silver Streak Striper. As a base I used Nail Pattern Boldness Digital Hydration and on top one layer of the top coat Digital Flash

Anna worked with ordinary transparent scotch tape to create the straight lines. She started with the black, where one layer was enough to cover. She then moved the piece of tape and applied the green, in two layers, and then the white, just beside the green. One coat of the white was enough for full coverage. Finally, she added the silver striper by the inner edge of the white. I’m not very used to nail art, I guess my patience is not that good. This manicure took about an hour to create and I’m so proud of my little 12 year old daughter, who are really passionate about this!

All the products in this blog post are available in the store!

 

Bild3

Bild8

Bild4

Annonser

6 thoughts on “Striped nailart with Cirque, Celestial, Nail Pattern Boldness and The New Black

 1. Lacky Corner

  En jättefin manikyr! Hälsa henne från mig att hon är en riktigt talang. Jag håller just nu på att testa Gloss n’ Sparkles The Shining. Än så länge verkar det väldigt, väldigt bra. Absolut något som jag föredrar framför Seche Vite. Digital Flash och det här känns rätt likvärdiga. Möjligen att DF torkar något snabbare.

  Gilla

  Svara
  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Tack Emma, ska hälsa henne det 🙂 Jag har inte testat det själv på egen hand, men Anna har använt det mycket och hon är väldigt nöjd. Sedan har jag sett flera recensioner också och alla är positiva till både täckning, formula och kvalitet.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s