A England Fated Prince

Jag bara älskar A Englands lack! De har en underbar formula och flyter på naglarna med en lätthet som är helt fantastisk. Och jag gillar de dova färgerna, som är eleganta på ett alldeles speciellt sätt. Som det här, Fated Prince, som är olivgrått! Den holografiska effekten är väldigt vacker och skimrar nästan i guld. Jag lade en silvernit på ringfingernaglarna som extra dekoration. Både lacket och nitarna finns att köpa i butiken. Välkommen att kika in!

Bild2

I just love the nail polish by A England! They have a wonderful formula and floats on the nails with in a great way. And I like the muted shades, which are elegant in a very special way. As this one, Fated Prince, which is olive grey! The holographic effect is very beautiful and shimmers like in gold. I put a silver stud on two of the nails as an extra decoration. Both the polish and the studs are available in the store. Welcome to stop by!

Bild4

Bild3

Annonser

2 thoughts on “A England Fated Prince

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s