Too Fancy Lacquer Starry Eyes

Ett av de senaste Too Fancy lacken i butiken är det underbara ljusblå Starry Eyes, ett av lacken i The Sizzling Collection. Övriga färger kommer förhoppningsvis inom kort. Lådan är tyvärr fast hos Postens stora paketcentral sedan ett par veckor tillbaka och jag väntar ivrigt på besked. Starry Eyes är kraftigt holografisk, vilket ger imponerande regnbågar i solen. Formulan är lite tjockare (pga det holografiska pigmentet) men täcker också väldigt bra, i princip redan på ett lager. Men eftersom jag vill ha perfekta bilder, la jag ett andra lager för säkerhets skull. Plus ett lager Digital Flash topcoat för extra glans. Titta gärna in i butiken så ser du resten av Too Fancy sortimentet. Det populära rosa shop-exklusiva Summer Flames är också tillbaka!

Bild3

One of the latest Too Fancy lacquers in the shop is the gorgeous light blue Starry Eyes, one of the colors of the Sizzling Collection. The others will hopefully arrive shortly. The box is unfortunately stuck at the huge post package central since two weeks back and I am eagerly waiting to hear back from them. Starry Eyes is strongly holographic, giving impressive rainbows in the sun. The formula is a little thicker (due to the holographic pigment) but also covers very well, in fact already in the first coat. But since I want to get perfect pictures, I added a second layer just to be safe. Plus a layer of Digital Flash topcoat for extra shine. Please have a look into the store and you’ll see the rest of Too Fancy range. The popular pink custom exclusive, Summer Flames, is back aswell!

Bild1

Bild2

Annonser

2 thoughts on “Too Fancy Lacquer Starry Eyes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s