Pahlish Endless Static Sea

Testade ännu ett vackert lack från Pahlish, ett av de mest populära lackmärkena i shopen. Endless Static Sea är en svart jelly med rosa och blått glassfleck skimmer och holografiskt mikroglitter. Mycket vackert och effektfullt! Det täckte för mig i två lager och glittret ligger liksom inbäddat i jellyn och ger ingen ojämn yta, vilket är ganska bekvämt. Avslutade med ett lager Digital Flash top coat. Lacket kostar 105 kronor i butiken.

Bild8

Tested yet another beautiful lacquer by Pahlish, one of the most popular nail polish brands in the shop. Endless Static Sea is a black jelly with pink and blue glass fleck shimmer and holographic micro glitter. Very beautiful and effectful! It covered in just two coats and the surface is smooth despite the glitter, which is quite convenient. Finished with a layer Digital Flash top coat. This polish costs 105 SEK in the shop.

Bild2

BIld6

Bild1

Bild7

Annonser

2 thoughts on “Pahlish Endless Static Sea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s