Cirque Midsummer Night

Cirques nya kollektion Kontiki består av tre fantastiska skimmerlack, Dear Dahlia, Midsummer Night och Thicker Than Water. Fuchsia, koboltblått och turkos, jellies med mutidimensionellt skimmer.

The new Kontiki collection by Cirque consists of three stunning shimmer lacquers, Dear Dahlia, Midsummer Night and Thicker Than Water. Fuchsia, cobalt blue and turquoise, all jellies with multi dimensional shimmer.

Bild7

Jag kommer testa alla tre, men började med det koboltblå Midsummer Night. Som svensk gillar jag det fyndiga namnet! Lacket är en dröm. Det är lättmålat och täcker i två lager. Cirque för mig är lyx. De vackra flaskorna, penseln, formulan och förpackningarna bidrar till den känslan. Den svarta kartongen är nu dessutom omgjord, så att man ser lacken genom ett litet hål på framsidan. Läckert!

I will try all of them, and begins with the cobalt blue Midsummer Night. As a Swede, I really like the clever name! The polish is a dream. It is easily applied and covers in two layers. Cirque to me is luxury. The beautiful bottles, the brush, the formula and the packaging gives that feeling. The black box is now redesigned, so you can see the paint through a small hole on the front. Delicious!

Bild6

Bild3

Bild9

Testade även Cirques nya bas- och topplack, som du hittar i butiken som ett set, tillsammans med ett svart och ett vitt cremelack. Fyra kanonlack, som är mycket användbara. Baslacket Holdfast innehåller lite vitlök (luktar dock inte vitlök), vilket ska hjälpa till att stärka nageln få lacket att fästa bättre. Topplacket Liquid Laminate är snabbtorkande och ger en fin glans. Jag gillar dem båda!

I also tested Cirque´s new base- and top coats, which you find in the store as a set, along with a black and a white creme. Four great lacquers, that are very useful. Holdfast, the base coat, is garlic infused (does not smell of garlic though), which will help strengthen the nails and help to anchor. Liquid Laminate, the top coat, is quick drying and gives a nice shine. I like them both!

BackToBasics3

Kika gärna in i butiken, där du hittar hela Cirques härliga sortiment. De flesta färger finns i lager just nu.

f you like, please visit the store, where you find the entire Cirque assortment. Most colors are in stock right now.

Annonser

6 thoughts on “Cirque Midsummer Night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s