Pipe Dream Polish Showtime

Så kom då äntligen en ny laddning av de härliga färgstarka neonlacken från Pipe Dream Polish i veckan! Dessa skönheter sålde slut på rekordtid i första leveransen, men nu har ni som missade dem då, en ny chans! Förutom 110 Degrees som sålde slut på några timmar även den här gången…

Det här är Showtime, som April på Pipe Dream kallar för vattenmelonrosa och det är en härlig varm rosa, som drar åt korall skulle jag vilja säga. Den innehåller holografiskt glitter i både lila, silver och blått dessutom, vilket ger en extra krydda! Ytan blir halvmatt när den torkar, så topplack behövs om du gillar blanka naglar. Jag lade dessutom ett lager Glitter Food för att få bättre släthet. Åååh, visst blir man glad av så här starka härliga neonfärger! Här är den kompletta A Night In Vegas kollektionen!

Bild5

At last they arrived, a new load of the lovely and strong neon colors by Pipe Dream Polish! These beauties sold out more than quickly in the first shipment, but now you have a new opportunity to catch some if you missed them before! Except for 110 Degrees, which sold out in a few hours, even this time…

This is Showtime, which April at Pipe Dream calls a watermelon pink and it’s a lovely hot pink, leaning coral, I would say. It contains holographic glitter in purple, silver and blue, which adds some extra spice! The surface dries semi matte, so topcoat is needed if you like your nails glossy. I also put a layer of Glitter Food for better smoothness. Oh, these strong lovely neon colors just make you feel happy, don´t you agree! This is the complete A Night In Vegas Collection!

Bild2

Bild6

Bild4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s