Pahlish Bad Wolf

Pahlish har länge varit ett av de mest populära märkena i butiken. Shannon och Josh är enormt produktiva och presenterar ständigt nya härliga kollektioner. Det här lacket, Bad Wolf, tillhör All of Time and Space kollektionen, inspirerad av tv-serien Doctor Who. Det är en vilsam och mjuk färg, ändå väldigt elegant i sin enkelhet. Tonen kallas på engelska för ”mushroom taupe”, vilket inte är så lätt att översätta till svenska. En form av ljust brun, lite åt svag nougat skulle jag nog som chokladälskare vilja säga…! Lacket förgylls av ett fantastiskt lyxigt skimmer och små glitterflingor i rödviolett! Det täcker på två lager. Finns förstås i butiken för dig som liksom jag vill ha en egen flaska!

Bild6

Pahlish is since a long time one of the most popular brands in the shop. Shannon and Josh are highly productive and they constantly present new wonderful collections. This polish, Bad Wolf, is part of the All of Time and Space collection, inspired by the TV series Doctor Who. It is a peaceful, soft color, yet very elegant in its simplicity. The color is called mushroom taupe, which is not easy to translate into Swedish. A kind of soft light brown. As a chocolate lover, I would say it´s a bit like nougat (you know the softest and best chocolate…)! This lacquer also contains a fantastic luxurious shimmer and small glitter flakes in reddish violet! It is opaque in two layers. If you would like a bottle of your own, there is one waiting for you in the shop!

Bild4

Bild1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s