Indigo Bananas Reign

Reign är ett annat av lacken i Indigo Bananas nya Summer Rains kollektion. Färgen är lite svår att beskriva, den är en blandning av mörkt rött och magenta. Kraftfull, färgstark och oerhört vacker! Precis som med Acid Ocean innehåller även denna färgskiftande ultratunna glitterflakies, som lägger sig platt och fint över nageln och är superläckra i jellybasen. Färgskiftningen i glittret syns bäst på bilderna som är tagna i skuggan, som den första här under. Tre lager behövs för att få full effekt och täckning. Jag har även ett lager Digital Flash topplack ovanpå för att få maximal glans. Här hittar du hela kollektionen!

Bild11

Reign is another of the paint in Indigo Bananas new Summer Rains collection. The color is a little hard to describe, it is kind of a mix of dark red and magenta. Powerful, strong and incredibly beautiful! Like Acid Ocean this one also contains color changing ultrathin glitterflakies, which lies flat and nicely over the nail and are just delicious in the jelly base. The color shift in the flakies is best seen in the pictures that are taken in the shade, like the one above. Three layers are needed to get full effect and opacity. I also added a layer of Digital Flash topcoat on top to get maximum shine. Here you find the complete collection!

Bild9

Bild8

Bild4

Bild12

 

Annonser

4 thoughts on “Indigo Bananas Reign

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s