Indigo Bananas Acid Ocean

Det kom en stor sändning lack från Indigo Bananas i veckan. Bland annat en ny kollektion, Summer Rains, där flera av lacken innehåller en ny typ av unika ultratunna färgskiftande glitter flakies. Det här, Acid Ocean, består av en mörkt blågrön bas med både flakies och skimmer. Det täcker på 3 lager och glittret byggs upp efterhand, vilket skapar ett härligt djup. Det bästa med det här glittret är att det lägger sig platt på nageln, det sticker alltså inte ut och skapar en ojämn yta, som många glitter ju annars ofta gör. Avslutade med ett lager topplack. Det här lacket är verkligen i min smak, vilket jag kände direkt när jag såg det i flaskan…! Kanske något du också gillar?

Bild1

This week a large shipment of nail polish arrived from Indigo Bananas. Among other things, there was a new collection, Summer Rains, in which several of the lacquers contain a new type of unique ultra thin and color changing glitter flakies. This one, Acid Ocean, consists of a dark blue/green base with both flakies and shimmer. It covers in three layers and the glitter builds up gradually, creating a wonderfully deep look. The best thing about this glitter is that it lies flat on the nail, it doesn´t make the surface uneven, like many glitters often do.Finished up with a layer of top coat. This polish is really in my taste, which I knew immediately as I saw the bottle …! Something you like aswell?

Bild3

Bild2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s