Celestial Cosmetics – Snow Clouds and Rainbow Honey – Sakura Matsuri

Manikyrer med vit botten är egentligen ingen favorit hos mig. Men jag måste säga att den här kombinationen föll mig verkligen i smaken! I botten använde jag vita cremelacket Snow Clouds från Celestial Cosmetics i tre lager. Ett perfekt lack att ha som bas under flera olika sorters glittriga topplack, nailartmanikyrer av olika slag mm.

Sedan lade jag två lager av Rainbow Honeys klassiska Sakura Matsuri Namesake ovanpå. Sakura Matsuri är en hel serie lack med japaninspirerat tema. I lacket finns glitter i flera olika former, men det är de små blommorna i rosa och vitt som sticker ut. Passade på att utnyttja det vackra ljuset i solnedgången för att fånga allt det vackra…! Båda lacken finns i butiken.

Bild1

Manicures with a white base is actually no favorite of mine. But I must say that this combination really gets my attention! As a base, I used the white creme polish Snow Clouds by Celestial Cosmetics, in three layers. Perfect as a base for several different kinds of glitter toppers, nail art creations and much more.

Then I added two layers of Rainbow Honey´s classic Sakura Matsuri Namesake on top. Sakura Matsuri is a series of lacquers with a Japanese inspired theme. This one contains glitter in several different forms, but it is the small flowers in pink and white that stands out. I took the opportunity to use the beautiful light at sunset to capture all the beauty in this …! Both of these lacquers are available in the store.

Bild10

Bild9

 

Snow Clouds i tre lager på egen hand. Snow Clouds in three layers by its own.

 

Bild7

Bild6

Annonser

2 thoughts on “Celestial Cosmetics – Snow Clouds and Rainbow Honey – Sakura Matsuri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s