Pipe Dream Polish Make It Rain

Det här är ett annat av Pipe Dream Polish nya neonlack. Det kallas Make It Rain och eftersom det tillhör A Night In Vegas kollektionen, utgår jag ifrån att namnet syftar på pengar… 🙂 Det är i alla fall en neongrön jelly med gnistrande holografiskt glitter i grönt, silver och turkos. Färgen är starkare i verkligheten än min kamera kan visa, tycker det är en riktigt läcker och stark sommarfärg! Lacket täcker i 2 lager och glittret sprider sig jämnt och fint över nageln. Jag avslutade med ett lager Glitter Food och ett lager Digital Flash.

Här ser du hela kollektionen.

Bild10

This is another one of the new Pipe Dream Polish neons. It´s called Make It Rain and since it´s part of the A Night in Vegas Collection, I suppose it refers to money… 🙂 Ayway, it´s a neon green jelly with sparkling holo glitters in green silver and turquoise. The color is actually stronger than my camera could capture and I think this is a real delicious and bright Summer color! It´s opaque in 2 coats and the glitter is evenly spread over the nails. I ended up with one layer of Glitter Food and one layer of Digital Flash.

See the complete collection here.

BIld8

Bild3

Bild9

Bild7

Annonser

4 thoughts on “Pipe Dream Polish Make It Rain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s