Pipe Dream Polish Club Hopping

Idag kom en riktigt ljuvlig leverans från Pipe Dream Polish! En låda full av starka härliga färger, de flesta i neon från Aprils senaste kollektion ”A Night in Vegas”, som består av inte mindre än 11 olika färger, som en regnbåge! Alla med roliga namn som påminner om Las Vegas.

Det var inte lätt att välja ut en färg att testa först, men jag satsade på den lila jellyn med holografiskt microglitter i rosa och silver, Club Hopping. Och jag ångrar mig sannerligen inte! Vilken lila, wow!! Den täcker på bara två lager, men behöver ett lager överlack för att släta ut ytan. Makalöst vacker!

Välkommen in i butiken, här hittar du hela A Night in Vegas kollektionen.

Bild8

Today I got a lovely delivery from Pipe Dream Polish! A box full of strong vibrant colors, most of them in neon from April’s latest collection ”A Night in Vegas”, which consists of no less than 11 different colors, like a full rainbow! All with fun names reminiscent of Las Vegas.

It wasn´t easy to pick out which color to try first, but I went for the purple jelly with holographic micro glitters in pink and silver, Club Hopping. And I certainly don´t regret it! What a great purple, wow! It covers in just two coats, but needs some top coat to get the surface smooth. Incredibly beautiful!

Welcome to take a look in the shop, here is the complete A Night in Vegas collection.

Bild4

Bild6

Bild2

Annonser

3 thoughts on “Pipe Dream Polish Club Hopping

  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Ja det är superfint det här, ett sånt lack man vill låta sitta kvar hur länge som helst! Pretty and Petite, är det ett Pipe Dream Lack? Har jag aldrig hört talas om…!

   Gilla

   Svara
   1. daPerley

    RaP är ett Pipe Dream lack ja, från början av 2013 så är ju ett tag sedan nu, sött bubbelgumsrosa crelly med ljusa blålila glitter. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s