Smitten Polish Seahorse Rodeo

Smitten Polish senaste kollektion består av en serie lack som antingen är starkt holografiska eller jellys, packade med holografiskt glitter. Seahorse Rodeo är en turkos variant på en av jellylacken. Ett vansinnigt vackert, lyxigt och gnistrande lack, faktiskt både i sol och skugga! Och gillar man turkos som jag, så är man definitivt hemma! Finns i shopen, liksom den övriga kollektionen. Men de här lacken går snabbt, så vänta inte för länge om du är sugen…

Bild2

The latest Smitten Polish collection consists of a series of lacquers that are either strong holos or jellies, packed with holographic glitter. Seahorse Rodeo is a turquoise variation on the jelly type. An insanely beautiful, luxurious and sparkling polish, actually both in sun and shade! And if you like turquoise like me, then this is definitel something for you! It is available in the shop, as well as the rest of the collection. But this collection sell quickly, so don´t be too long if you want them…

Bild3

 

Bild1

Bild4

Bild5

Annonser

2 thoughts on “Smitten Polish Seahorse Rodeo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s