Gloss´n Sparkle Duma Key

Den senaste kollektionen från det australiensiska varumärket Gloss´n Sparkle är inspirerad av deckarförfattaren Stephen King. Kollektionen kallas Hail to the King och lacken är döpta efter författarens olika böcker.

Detta underbara klara turkos/blå är döpt till Duma Key. Färgen är så härlig och precis i min smak, men tyvärr väldigt svår att återge korrekt på bild. Det mer grönt i den än vad som syns på mina bilder. Lacket innehåller också holografiskt microglitter i silver, vitt, rosa och violett, som gör den extra spännande. Två lager räcker för full täckning och jag avslutade med ett lager Digital Flash överlack.

Här ser du hela kollektionen!

Bild3

The latest collection from the Australian brand Gloss’n Sparkle is inspired by the crime writer Stephen King. The collection is called Hail to the King, and the colors are named after the author’s various books.

This gorgeous bright turquoise/blue is named Duma Key. The color is so lovely and exactly to my taste, but unfortunately very difficult to catch with the camera. It is actually more green in it than what you see in my pictures. It also contains holographic micro glitter in silver, white, pink and violet, which makes it extra exciting. Two coats is enough for full opacity and I finished up with a layer of Digital Flash topcoat.

Here you can see the entire collection!

Bild7

Bild1

Bild5

Annonser

2 thoughts on “Gloss´n Sparkle Duma Key

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s