Polish TBH Chocolate Frogs

Christian på Polish TBH har skapat en kollektion, inspirerad av Harry Potter, The Diagon Alley Collection. Den består av åtta vackra lack i olika färgställningar. Ett av dem är Chocolate Frogs. Det gör verkligen skäl för sitt namn. Jag som chokladälskare måste säga att jag nästan blir sugen på att smaka på naglarna… Det är skimrande chokladbrunt med glitter i guld, koppar, marinblått och havsgrönt i olika former och storlekar. Helt underbart och verkligen unikt. Det täcker i två lager, men behöver överlack för att få en slät yta. Jag använde ett lager av Glitter Food och ovanpå det ett lager Digital Flash. Båda från Nail Pattern Boldness. Om du inte känner till det, så ger Glitter Food en slät fin yta och med ett glansigt överlack ovanpå blir det nästan lite glasaktigt. Det gör även att skimret i det här lacket framträder extra fint.

Bild9

Christian at Polish TBH did a Happy Potter inspired collection, called The Diagon Alley. It consist of eight beautiful lacquers in different colors. One of them is Chocolate Frogs. It really lives up to its name. As a chocolate lover I must admit that I become I bit eager to taste the nails … It’s shimmery chocolate brown with glitter in gold, copper, navy blue and sea green in different shapes and sizes. Absolutely wonderful and truly unique. It covers in two coats, but need some top coat to get a smooth surface. I used one coat of Glitter Food and on top of that a layer of Digital Flash. Both from Nail Pattern Boldness. If you’re not familiar with it, Glitter Food provides a nice smooth finish, and with a glossy top coat it becomes like glass. It also makes the shimmer in this polish stand out in a nice way.

Bild6

Bild4

Bild11

Bild8

Skulle du vilja ha en egen flaska? Besök gärna shopen!
Would you like a bottle of your own? Please visit the shop!

Annonser

2 thoughts on “Polish TBH Chocolate Frogs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s