Celestial Cosmetics Pink Posy

Är du förtjust i rosa holos? Då är det här troligen ett lack för dig! Nicki på Celestial Cosmetics i Australien har åtskilliga fantastiska holos i sitt sortiment och den klara rosa Pink Posy går inte av för hackor. Den holografiska effekten är mycket vacker och färgen är smickrande mot sommarhud. På bilderna bär jag tre lager, som behövdes för att täcka helt. Avslutningsvis ett lager Digital Flash topplack för optimal glans och hållbarhet. Tog inte många minuter att få det här torrt, härligt!

Bild8

Are you fond of pink holos? Then this is probably a polish for you! Nicki at Celestial Cosmetics in Australia has several fantastic holos in their range and this clear pink Pink Posy is really something. The holographic effect is beautiful and the color is flattering to summer skin. In the pictures, I wear three layers, which was needed to reach full opacity. Finally a layer of Digital Flash topcoat for optimum gloss and durability. Did not take many minutes to get this dry, lovely! 

Bild2

Bild9

Bild5

Bild7

Annonser

2 thoughts on “Celestial Cosmetics Pink Posy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s