Smitten Polish Edgy Polish exclusive Endless Sunset

Ännu en exklusivt Edgy Polish lack har kommit till butiken idag! Noelie på Smitten Polish har skapat ett alldeles underbart persiko/orange lack, packat med smått holografiskt glitter, Endless Sunset! Det gnistrar och sprakar om det här, i solen ser glittret ut som små fina diamanter… Och färgen går nästan mot neon, den lyser på naglarna och är underbar till solbrund hud. Ytan blir något matt när den torkar, så lägg på överlack om du vill ha den glansigare. Det behövs även för att få en slätare yta, eftersom glittret ger en viss struktur. Lacket finns i butiken och kostar 115:-/ flaska. Hoppas du gillar det lika mycket som jag!

Bild7

Yet another exclusive Edgy Polish custom color has arrived to the shop today! Noelie at Smitten Polish has created an absolutely wonderful peachy orange shade, packed with small holographic glitter, Endless Sunset! It sparkles so much! In sunshine, the glitter reminds of little fine diamonds … And the color is almost neon, it really glows on the nails and is wonderful with sun kissed skin. The surface is somewhat matte when it dries, so put on some top coat if you like it more shiny. It´s also needed to get a smoother surface, since the glitter gives a certain structure. The polish is available in the store and costs 115 :-/ bottle. Hope you like it as much as I do!

Bild1

Bild8

Bild6

Bild5

Annonser

2 thoughts on “Smitten Polish Edgy Polish exclusive Endless Sunset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s